Heldere kosten begrafenis

Hoeveel een begrafenis kost is afhankelijk van meerdere zaken. Niet alleen uw eigen keuzes maken de prijs hoger of lager, maar ook de begraafplaats hanteert per gemeente andere tarieven. Waar u de meeste grip op de kosten van de begrafenis door krijgt, is als u kiest voor een goedkope begrafenisondernemer. Goedkoopste Begrafenis kan meer doen voor minder geld. Of u nu wel of niet verzekerd bent en wat de eventuele polis ook voorschrijft. Meer informatie? Bel (085) 016 00 89.

In onze pakketten kunt u zien welke dienstverlening u kunt verwachten tegen welke tarieven.

Waar u met pakket Begrafenis Essentie een goed verzorgde begrafenis kunt regelen zonder plechtigheid, geeft pakket Begrafenis Compleet daarbij ook een plechtigheid in de aula op de begraafplaats.

Begrafenispakketten

Begrafenis

Begrafenis Essentie

  • Geheel verzorgde begrafenis in stilte.

Begrafenis Essentie

Meer informatie

€ 1.549,-

Meer informatie
Begrafenis

Dienstverlening

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.

Dienstverlening

Meer informatie

€ 2.299,-

Meer informatie
Begrafenis

Begrafenis Compleet

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.

Begrafenis Compleet

Meer informatie

€ 4.099,-

Meer informatie

Begrafenis

Onze uitvaartverzorger zal met u meedenken en er samen met u voor zorgen dat de kosten van de begrafenis binnen uw budget blijven. Daarnaast zal de uitvaart stijlvol en passend bij de overledene zijn en voor de aanwezigen niet als een goedkope uitvaart overkomen. Respectvolle, oprechte aandacht hoeft namelijk niets te kosten.

 

Kosten begrafenis: dienstverlening plus grafkosten

Begraven kost meestal meer dan cremeren, maar dat hoeft niet zo te zijn. Afhankelijk van de plaats waar u uw dierbare wilt laten begraven, welke begraafplaats en uitvaartcentrum u vervolgens kiest en welk soort graf, variëren de kosten. Een algemeen graf is een graf waarbij de gemeente of de begraafplaats bepaalt wie er bij elkaar begraven worden. Bij een eigen, particulier graf bepaalt u dat zelf. Dat brengt natuurlijk andere, overal verschillende kosten met zich mee.  

Als u een particulier graf heel belangrijk vindt, maar toch een kleiner budget heeft, kunt u ervoor kiezen de dienstverlening goedkoper te houden. Geen afscheidsplechtigheid in een aula bijvoorbeeld, maar een kopje koffie thuis. Aan de andere kant zult u, als u geen bezwaar heeft tegen een algemeen graf, meer ruimte in het budget hebben om een uitgebreider pakket te kiezen. Alles is bespreekbaar en er is meer mogelijk dan u denkt.

Neem vrijblijvend contact op via info@goedkoopstebegrafenis.nl of bel (085) 016 00 89.

 

Toch benieuwd naar kosten crematie?

Twijfelt u nog of er een begrafenis of een crematie zal komen, bekijk onze crematiepakketten. Zo krijgt u een indruk van onze mogelijkheden op dat gebied. Wat u ook kiest, Goedkoopste Begrafenis regelt het deskundig en persoonlijk.