Kosten crematie?

Ook als u voor een crematie kiest, bent u bij Goedkoopste Begrafenis aan het goede adres.

De keuze tussen een begrafenis of een crematie wordt vaak geleid door een bepaald gevoel, een geloofsovertuiging of allerlei aannames. Laat u goed informeren als u twijfelt, zodat u uw keuze weloverwogen maakt. De kosten van een crematie liggen meestal lager dan die van een begrafenis. Ook omdat de grafkosten, van begraafrechten tot onderhoud, erbij komen. Maar los van de onvermijdelijke uitvaartkosten, kunt u naar wens variëren.

Het is prettig om vooraf te weten waar u aan toe bent. Onderstaande pakketten kunnen u helpen bij het maken van een keuze. Uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkoopste Begrafenis adviseert u waar u wilt, rekening houdend met uw beschikbare budget.

Bel (085) 016 00 89 als u vragen heeft. Of mail naar info@goedkoopstebegrafenis.nl.

Crematiepakketten

Crematie

Essentie

  • Crematie in stilte (technische crematie).

Essentie

Meer informatie

€ 849,-

Meer informatie
Crematie

Eenvoud

  • Geheel verzorgde opbaring thuis i.c.m. een crematie in stilte.

Eenvoud

Meer informatie

€ 1.799,-

Meer informatie
Crematie

Compact

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.

Compact

Meer informatie

€ 2.875,-

Meer informatie
Crematie

Compleet

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid én condoleance.

Compleet

Meer informatie

€ 3.449,-

Meer informatie
Crematie

Uitgebreid

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid én condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Uitgebreid

Meer informatie

€ 3.849,-

Meer informatie

Kosten crematie in eigen hand

Om de kosten van de crematie binnen het beschikbare budget te houden, heeft u de ervaring van een deskundige uitvaartverzorger nodig. Juist door de kennis en flexibiliteit van de mensen voor wie een uitvaart regelen toch dagelijks werk is, kunt u de juiste overwegingen maken. Samen kunt u een mooi afscheid organiseren voor uw dierbare, goed geregeld, persoonlijk en waardig.

 

Kosten crematie: van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Waar u ook voor kiest, Goedkoopste Begrafenis zal het zo regelen dat niemand van de aanwezigen zal merken dat u voor een goedkope uitvaart heeft gekozen. Bekijk onze onafhankelijke klantervaringen voor de mening van anderen. Persoonlijke aandacht en respect is voor onze uitvaartverzorging het uitgangspunt. Rekening houdend met uw wensen. En of u er nu voor kiest om afscheid te nemen zonder plechtigheid in het crematorium of dat u een uitgebreider pakket wilt afnemen, voor ons is elke uitvaart maatwerk. Ieder mens verdient een passend afscheid en hoe u dat wilt organiseren is aan u. Wij denken graag met u mee en wijzen u op alle mogelijkheden.

Om daar alvast mee te beginnen kunt u voor mooie, betaalbare rouwboeketten kijken op www.heavenly-flowers.nl. Ook als u zich wilt oriënteren op andere grafkisten dan de inbegrepen nette standaardkist kunt u terecht op www.goedkoopstegrafkist.nl.

Door goede afspraken met onze leverancier en korte lijnen en minder overheadkosten, kan Goedkoopste Begrafenis u meer bieden voor minder geld.

Neem vrijblijvend contact op, of als u een overlijden wilt melden kunt u 24/7 terecht op (085) 016 00 89. Mailen kan ook:  info@goedkoopstebegrafenis.nl.

 

Kosten crematie vergelijken met kosten begrafenis?

Mocht u de kosten van een crematie naast die van een begrafenis willen leggen, bekijk dan hier de begrafenispakketten. Uiteraard helpt onze uitvaartverzorger u graag met persoonlijk advies. U kunt ook uw vraag stellen via het intakeformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.