Kosten uitvaart op maat

Om een uitvaart passend en naar wens te realiseren, zijn er veel varianten mogelijk. Mede daarom zijn de kosten van een uitvaart altijd verschillend. Om het wat overzichtelijker te maken werken veel uitvaartondernemers met pakketten. Zo ook Goedkoopste Begrafenis.

Wij hebben getracht alles zo helder en duidelijk voor u op een rijtje te zetten, maar wat voor ons duidelijk is, hoeft dat voor u niet te zijn. Heel graag geven we hierop een toelichting als dat nodig is. Er zijn twee begrafenispakketten en drie crematiepakketten, waarbij het goedkopere pakket uiteraard iets minder diensten inbegrepen heeft, dan het duurdere. Maar beschouwt u deze pakketten als een richtlijn. Er zijn uiteraard allerlei aanpassingen mogelijk.  

Begrafenisondernemer Goedkoopste Begrafenis gaat uit van uw wensen en houdt rekening met uw beschikbare budget. Na de uitvaart zult u geen onverwachte, extra rekeningen krijgen. U houdt, naast het verdriet, het gevoel over dat u samen met uw persoonlijke uitvaartverzorger een afscheid heeft gerealiseerd, waar u een blijvend mooie herinnering aan heeft. En dat verdient elk mens.

Kosten uitvaart? Wilt u meer weten? Bel (085) 016 00 89 voor meer informatie. Of mail naar info@goedkoopstebegrafenis.nl. Goedkoopste begrafenis is 24/7 bereikbaar.

 

Direct alle kosten uitvaart op een rij….

Er zijn uitvaartondernemers die u dat willen wijsmaken, maar het vergt toch even om uw wensen en alle mogelijkheden op een lijn te krijgen. Een uitvaart regelen kan niet ‘direct’, althans niet als u uw dierbare het afscheid wilt geven dat eer doet aan het geleefde leven. Dan is er toch even tijd nodig om precies duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn en wat daarbij de mogelijkheden binnen uw beschikbare budget zijn.

Bij Goedkoopste Begrafenis nemen we die rust voor u en krijgt u uiteraard wel vóór de uitvaart alle kosten van de uitvaart netjes op een rij. En dat zal dan ook nog een goedkope uitvaart zijn, in elk geval goedkoper dan elders. En u krijgt niet achteraf nog allerlei onverwachte extra rekeningen. Betrouwbaar en betaalbaar, dat is de uitvaartverzorging van Goedkoopste Begrafenis.

 

Kosten uitvaart wel of niet verzekerd?

Een uitvaart regelen is nog best lastig, zeker in een emotionele periode. Persoonlijke hulp is dan eigenlijk onmisbaar en een uitkering van een verzekering kan ook helpen. Vaak staat er op de polis een nummer dat u kunt bellen na het overlijden van de verzekerde, maar kijkt u eerst nog even verder. U bent dat namelijk niet verplicht. Vaak is die uitvaartondernemer onderdeel van de verzekeringsmaatschappij en dat kan de kosten van de uitvaart beïnvloeden. Neem rustig de tijd om wat uitvaartondernemers te vergelijken voor u met een grote, vaak duurdere in zee gaat. Een mooi afscheid is niet in geld uit te drukken. Het gaat om persoonlijke aandacht en respect. En ook een afscheid dat wat minder kost, doet de overledene eer aan. Voel u vrij uw eigen keuze te maken. Goedkoopste Begrafenis denkt graag met u mee.

Bel gerust geheel vrijblijvend (085) 016 00 89 en wij helpen u verder.

kosten uitvaart