Uitvaart regelen

Een uitvaart regelen doet niemand graag. Erover nadenken vaak ook niet. Toch is het, zeker voor nabestaanden, prettig om te weten hoe iemand zijn uitvaart het liefste zou willen zien. Juist in een periode van verdriet waar emoties een grote rol spelen, geeft het veel stress om een afscheid zo vorm te geven dat het leven van de overledene goed herdacht wordt. Respectvolle aandacht en duidelijke afspraken kunnen dan helpen. Goedkoopste Begrafenis biedt u die steun. Niet alleen door heldere pakketten waarin de dienstverlening met bijbehorende tarieven overzichtelijk is aangegeven, maar ook door persoonlijke begeleiding en heldere afspraken over wat we voor u kunnen doen en wat dat vervolgens kost. Vooraf weten waar u aan toe bent, geeft rust. En rust kunt u goed gebruiken in deze verdrietige periode.

Uitvaart regelen met of zonder verzekering

Laat de uitvaart regelen door de uitvaartondernemer van uw keuze. Wie er ook op de polis staat, u bent altijd vrij zelf te kiezen. Ook als er geen uitvaartpolis is, zal Goedkoopste Begrafenis voor u klaar staan. Ieder mens verdient een waardig afscheid. In onze pakketten, voor een begrafenis of een crematie, zult u zien dat dat voor elk budget mogelijk is. Een goedkope uitvaart hoeft niet duur te zijn.

Uitvaart regelen binnen budget

Afhankelijk van waar u in het afscheid de nadruk legt kunt u een uitvaart regelen die binnen het beschikbare budget blijft. Tegelijk zal het een stijlvol en mooi afscheid worden, passend bij het leven van uw dierbare. De keuze om een intiem afscheid thuis te organiseren, na de uitvaart, scheelt in de kosten. Rouwbezoeken voor de uitvaart zijn vaak kostbaar, als u daar zelf geen behoefte aan heeft, kunt u geld besparen, zonder afbreuk te doen aan de waardigheid. Als u een andere kist zou willen dan de inbegrepen nette, standaardkist, geeft dat extra kosten. Kijk eens op www.goedkoopstegrafkist.nl. Dan betaalt u in elk geval niet teveel. Ook mooie rouwboeketten kunt u via www.heavenly-flowers.nl tegen lage prijzen bestellen.

Overleg met uw uitvaartverzorger en u weet vooraf wat alle kosten zullen zijn. Het is belangrijk om naderhand geen onverwachte nota’s te krijgen, maar alleen de mooie herinnering aan een bijzonder afscheid te hebben.

Lees vooral ervaringen van anderen. Zo krijgt u een indruk van onze dienstverlening en kunt u bekijken of onze aanpak bij u past.

Intakeformulier

Om een uitvaart te regelen zonder dat de begrafeniskosten of crematiekosten hoog oplopen, is goed advies onmisbaar. Goedkoopste Begrafenis is 24/7 bereikbaar voor uw vragen, via info@goedkoopstebegrafenis.nl of bel (085) 016 00 89.

Om gelijk voor uzelf ook alle gegevens al op een rijtje te krijgen, kunt u geheel vrijblijvend gebruik maken van ons intakeformulier. Goedkoopste Begrafenis biedt u persoonlijk, deskundig en transparant de hulp die u nodig heeft.

 

uitvaart regelen