Wat doet een uitvaartverzorger?

Een goede uitvaartverzorger zorgt voor rust en steun. Rust om al uw aandacht te geven aan wat op dat moment voor u het belangrijkste is: afscheid nemen. En steun om dat afscheid te regelen op een manier waar u troost uit kunt halen en waar u met een goed gevoel op kunt terugkijken.

Wat al vrij snel na een overlijden gebeuren moet, is een uitvaart regelen. Door alle emoties is dat vaak lastig. Het eerste wat na een overlijden moet gebeuren is de huisarts bellen. Daarna kunt u een uitvaartondernemer zoeken. Als er een verzekering is, zal op de polis een telefoonnummer staan, die u kunt bellen. Maar u bent dat niet verplicht. Het is zelfs raadzaam dat niet direct te doen, maar u eerst te oriënteren op internet. Zoals u nu waarschijnlijk aan het doen bent. Het staat u namelijk geheel vrij een eigen keuze te maken voor de uitvaartverzorging. En het kan u veel geld schelen.

Om een idee te krijgen van de tarieven van Goedkoopste Begrafenis bekijk hier onze pakketten. Naast begrafenispakketten bieden we ook crematiepakketten. Zo kunt u uw keuze weloverwogen maken.

Graag advies? Bel vrijblijvend (085) 016 00 89 en de uitvaartverzorger van Goedkoopste Begrafenis zal u helpen.

 

Uitvaartverzorger? Inlevingsvermogen en organisatietalent

De persoonlijke benadering en de gave om uw wensen te vertalen naar een goed geregelde uitvaart, binnen uw beschikbare budget; dat bepaalt de kwaliteit van een uitvaartverzorger. Lees de ervaringen van klanten die van onze diensten gebruik maakten en u weet waar u aan toe bent.

Er zijn talloze manieren om een uitvaart te realiseren. Goedkoopste Begrafenis doet dat naar uw wens en binnen het beschikbare budget. Of het nu om een intieme uitvaart gaat in huiselijke kring of in een kleine gezelschap in een uitvaartcentrum, of om een uitvaart met een condoleance-plechtigheid op een sjieke locatie. Vooraf zult u weten wat de kosten zijn en het zal altijd een waardige en stijlvolle aangelegenheid zijn. Een afscheid hoort respectvol en persoonlijk te zijn.

 

Persoonlijke uitvaartverzorger

De diverse pakketten geven een idee van de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven, maar onze persoonlijke benadering geeft u nog meer steun. Het is belangrijk dat u zich vrij voelt te vertellen hoe u het afscheid van uw dierbare het liefst wilt vormgeven. U kunt het maar een keer doen en dat moet uiteraard goed gebeuren. Onze uitvaartverzorgers zijn zich daar terdege van bewust en zullen er ook alles aan doen om met u mee te denken zodat het ook zo gerealiseerd kan worden. Ook al wordt het dan naar verhouding een goedkope uitvaart, geen van de aanwezigen zal dat idee krijgen. Goedkoopste Begrafenis hanteert weliswaar lagere tarieven dan de grotere uitvaartondernemers, maar dat komt omdat u bij ons betaalt voor wat u afneemt. Een afscheid wordt niet minder liefdevol als het minder kost.  Neem gerust contact op met uw uitvaartverzorger van Goedkoopste Begrafenis.

Meer weten? Goedkoopste Begrafenis is 24/7 bereikbaar. Bel (085) 016 00 89 of mail naar info@goedkoopstebegrafenis.nl

uitvaartverzorger