Uitvaartverzorging op maat

Om uitvaartverzorging op maat te realiseren, is de juiste keuze voor de uitvaartondernemer die bij ú past en bij uw beschikbare budget wel zo prettig. Een goed gevoel, de juiste snaar, een passende uitvaart voor uw dierbare. Het is in een periode zo vlak na het overlijden van een naaste heel lastig om die keuze te maken. Er moet al zoveel gekozen worden.

Om het u makkelijker te maken heeft Goedkoopste begrafenis pakketten samengesteld waarin u puntsgewijs kunt zien welke diensten verleend worden binnen elk pakket. Daarnaast zijn er ook de crematiepakketten, waarin ook verschillende mogelijkheden worden toegelicht. Uiteraard is daarnaast alles bespreekbaar en (bijna) alles mogelijk. Alle uitvaartkosten worden altijd vooraf duidelijk.

Heeft u vragen? Bel vrijblijvend (085) 016 00 89 of mail info@goedkoopstebegrafenis.nl.
Ook voor het melden van een overlijden kunt u 24/7 terecht.

 

Uitvaartverzorging traditioneel of origineel

Of u nu een goedkope uitvaart wilt regelen die traditioneel is of origineel of een combinatie van die twee, de mogelijkheden zijn talrijk en uiteenlopend. Soms zijn de persoonlijke ideeën heel verrassend, of kan een kleine draai aan een verder heel traditionele uitvaart net het verschil maken waardoor de uitvaart perfect past bij de overledene. Natuurlijk zal de uitvaartverzorger van Goedkoopste Begrafenis in een eerste gesprek al snel aanvoelen wat hij of zij voor u kan betekenen. Maar schroom niet om te vragen wat u wilt. Er is tegenwoordig meer mogelijk dan u denkt. En wie weet kan de uitvaartverzorger u op ideeën brengen, om een en ander wel binnen het beschikbare budget te houden. Een passende stijlvolle uitvaart kan echt betaalbaar zijn. Goedkoopste Begrafenis heeft daar volop ervaring mee.

Lees de klantervaringen van anderen met onze uitvaartverzorging.

 

Uitvaartverzorging van A tot Z

Na het overlijden van een dierbare zijn er al direct vragen die beantwoord moeten worden. Wilt u zelf de overledene verzorgen en kleden? Wilt u dat wij u daarbij helpen of wilt u alleen wat sturing en het verder zelf doen? Of wilt het liever aan ons overlaten? Welke kist vindt u geschikt, wilt u een standaardkist, die meestal gekozen wordt, of kijkt u liever nog even op www.goedkoopstegrafkist.nl, waar ook betaalbare kisten te koop zijn die snel geleverd worden. Wilt u dat de overledene thuis blijft, gekoeld en gekist, of liever gekoeld in bed? Of wilt u dat de overledene naar het uitvaartcentrum wordt overgebracht. Wat voor auto wilt u daarvoor regelen? Dit zijn nog maar een aantal vragen die op u afkomen. De een is makkelijker te beantwoorden dan de ander. Maar voor alle vragen geldt, dat het fijn is als iemand u daarbij helpt. Iemand met ervaring en invoelend vermogen. Goedkoopste Begrafenis biedt deskundige begeleiding, waarmee u vanzelf de voor u juiste keuzes maakt.

Neem vrijblijvend direct contact op, of vul het intakeformulier in.

uitvaartverzorging